Monday, 18 April 2011

Cancer limfatic simptome

cancer limfatic simptome,cancer limfatic simptome,cancer limfatic simptome,cancer limfatic simptome


Limfatici Simptome Cancer: Simptomele cancerului limfatic: Simptomele Lymphoma
Care sunt simptomele cancerului ganglionilor limfatici?

Limfatici nodul de cancer este, de asemenea, numit ca cancer limfatic sau limfom. Simptome ale cancerului limfatic variază de la persoană la persoană şi poate fi uşor confundat cu condiţiile necanceroase.

Urmand sunt potenţialul de nodul limfatic simptome cancer:Cel mai frecvent semn de cancer a celulelor în ganglionii limfatici este că unul sau mai multe dintre ganglionilor limfatici devine mare sau se simte tare. Cu toate acestea, în cazul în care există doar un număr mic de celule din ganglionii limfatici, ele se simt absolut normal şi este posibil doar să spun că un cancer este prezent prin eliminarea parte, sau toate, a ganglionilor limfatici şi examinarea celulelor într-un de laborator. Este important să ne amintim că ganglionilor limfatici pot fi extinse pentru alte motive, cum ar fi infecţii.
În cele mai multe cazuri, primul semn de limfom este o durere umflarea gâtului, axilă sau zona inghinală, cauzata de glandele limfatici. În limfomul non-Hodgkin, umflarea pot apărea în abdomen. Unii pacienţi se plâng de limfom febră persistentă sau recurentă, transpiraţii nocturne, oboseală şi scădere în greutate. Uneori, mâncărimi ale pielii (prurit) marchează stadiile incipiente ale bolii Hodgkin şi limfoamele alte.

Cancer limfatic simptome


Limfomul Hodgkin este una dintre mai multe tipuri de cancer a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici sunt structuri în organism, care transporta celulele albe din sânge şi lupta împotriva infecţiilor şi bolilor. Limfoame pot aparea oriunde in organism, deoarece acolo sunt ganglionii limfatici peste tot pe corp. Majoritatea oamenilor cred că există doar ganglionilor limfatici la nivelul gâtului, axilei şi inghinală. Limfomul Hodgkin diferă de Limfomul non-Hodgkin în care acesta din urmă apare aproape exclusiv la persoanele de peste 40 şi rata de vindecare este signifigantly mai puţin, deşi simptomele sunt foarte asemănătoare.
Există o tuse persistentă şi / sau dureri în piept. Ganglionilor limfatici la nivelul gâtului şi / sau axile devin umflate. Pierderea in greutate, transpiraţii nocturne, febră, slăbiciune şi oboseală sunt comune simptome.
Alte simptome cancer limfatic pot include oboseala, transpiraţii nocturne, febră, scădere în greutate şi umflarea ganglionilor limfatici în piept, gat, axile şi zona inghinală.
Dacă limfom implică ţesutul limfatic a timusului, glanda situată în partea din faţă a inimii, aceasta poate provoca durere în piept. În plus, un timusul extinsă poate presa pe structuri din apropiere, cum ar fi trahee (trahee) sau vena cava superioara (SVC), o vena mare, care transporta sangele de la capul şi braţele inapoi la inima.
Presiune pe trahee poate duce la tuse, oboseală, dificultăţi de respiraţie, şi alte dificultăţi respiratorii.
Ca progres limfoame şi limfocite canceroase răspândit dincolo de sistemul limfatic, organismul isi pierde capacitatea de a lupta împotriva infecţiilor. Simptome generalizate care se dezvolta pot fi confundate cu gripa, şi alte infecţii, cum ar fi mononucleoza infectioasa, tuberculoza, sau alte tipuri de cancer.

Deşi toate aceste simptome pot fi prezente in alte boli, acestea pot sugera limfom, în special atunci când limfatici-nod umflarea durează mai mult de şase săptămâni şi nu răspunde la antibiotice. Totusi, singura modalitate sigură de a determina dacă limfomul este prezenta prin examinarea a ţesutului limfatic indepartate chirurgical prin biopsie.

nodul simptomele cancerului de limfatici: ganglionii limfatici

Rezumatul de cancer limfatic

Un nedureroase umflarea ganglionilor limfatici la nivelul gâtului, axilei, sau abdomen
Inexplicabila febra recurente
Transpiraţii nocturne
Simptome asemănătoare gripei
Pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate inexplicabilă
mâncărimi ale pielii. Roşu patch-uri pe piele. Mâncărimi asociate cu boala Hodgkin este mult mai severă decât cea provocată de piele uscată.
Anemia - cauzate de limfom care afectează creşterea celulelor roşii din sânge în măduva osoasă.
Scurtarea respiraţiei
Icter

0 comments:

Post a Comment

Cancer limfatic simptome

cancer limfatic tratament

cancer limfatic caini ,cancer limfatic definitie,cancer limfatic mediastinal cancer limfatic hodgkin ,cancer limfatic poze,cancer limfatic la caini,cancer limfatic cauze